Professionals altament qualificats

El nostre

Equip

L’equip de la nostra empresa està format per professionals altament qualificats i experimentats que treballen per oferir el millor servei als nostres clients. Tots els nostres col·laboradors són experts en els seus àmbits i estan compromesos a oferir els millors resultats. Ttreballem en estreta col·laboració amb els nostres clients per assegurar-nos que els projectes compleixin els objectius establerts.

Projectes clars, costos justos

Contacta'ns

JORDI DANÉS
Project Manager (Direcció financera)

Sóc titulat en Enginyeria de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Barcelona (UPC) i Màster en Business Administration per la Universitat de Girona (UdG). Compto amb més de 15 anys d’experiència en gestió, tan al món de la construcció com la logística i la petita empresa en general.

Entre d’altres he treballat per una empresa constructora d’obres singulars durant més de tres anys com a Project i Site Manager de projectes internacionals, focalitzats la majoria a França.

L’any 2015 entro a formar part d’una empresa de logística amb la missió de liderar la professionalització de l’empresa a nivell operacional en totes les àrees de la companyia, fins a l’actualitat, que faig l’assesorament comercial i financer.

Aquesta experiència m’ha permès fer suports puntuals amb petites empreses en l’àmbit financer i comercial, aportant el meu gra de sorra en diversos projectes.

Paral·lelament he continuat fent col·laboracions amb professionals del sector de la construcció.

Aquesta inquietud en continuar vinculat al món de la construcció em va permetre crear una promotora immobiliària amb 2 socis que ens dediquem a la promoció d’habitatges unifamiliars i plurifamiliars.